Ligging

De B&B Maarbeek biedt de mogelijkheid te overnachten midden in de bossen van de Sallandse Heuvelrug. U kunt volop genieten van de rust, de eekhoorntjes, vogels en soms zelfs herten in de tuin. Het centrum van Nijverdal en het NS-station liggen op slechts 10 min loopafstand. Mocht u dat toch te ver vinden, dan kunt u, in overleg, fietsen van ons lenen of kunnen wij u ophalen of wegbrengen naar het station.
Op dit kaartje ziet u waar Maarbeek ligt:
ligging
Routebeschrijving per auto: Via de A1 richting Almelo, afslag Rijssen/Markelo, vervolgens naar Rijssen en via de N347 naar Nijverdal. De Ruyterweg ligt links aan de N347
Via de A28 naar Zwolle, afslag Almelo en via de A35 naar Nijverdal en afslag Nijverdal nemen(niet de tunnel in). Bij kruispunt(café Budde) linksaf de N347 op. De Ruyterweg ligt na 400 m  links aan de N347.
Routebeschrijving per trein: Station Nijverdal ligt op de lijn Zwolle- Almelo. Na station Zwolle de trein richting Almelo nemen. Ook is het mogelijk om met de trein vanuit Amersfoort via Deventer naar Wierden en/of Almelo te reizen en daarna stoptrein richting Zwolle te nemen.
Advertisement