Vakantieweek (Portret) Boetseren

De vakantie week loopt van maandagmorgen tot en met vrijdagmiddag. ‘s Morgens wordt er aan het beeld gewerkt, ‘s middags bent u vrij om te genieten van de natuur op de Sallandse heuvelrug. Als u dat wilt, hebben we tips voor wandelingen, fietstochten of bezoeken die de moeite waard zijn. Donderdag en vrijdagmiddag is het evenwel ook mogelijk aan het beeld te werken, mocht u vrezen het niet op tijd af te krijgen.
Voor het verblijf kunt u gebruik maken van onze Bed and Breakfast, desgewenst inclusief avondmaaltijden. Het is ook mogelijk elders te verblijven en ‘s morgens alleen de cursus te volgen. De ochtendcursus is van 10.00 tot 12.30 en is exclusief lunch van 12.30 -13.30. Koffie, thee en/of limonade zijn inbegrepen.
In deze cursus gaan we een driedimensionaal beeld maken van een portret of figuur. Het beeld wordt volgens keramische techniek (dwz hol) opgebouwd. We werken naar foto’s die u zelf meebrengt van mensen, maar van dieren kan ook. De beelden kunnen met engobe of glazuur gekleurd worden. U kunt het beeld na afloop ongebakken mee naar huis nemen. U kunt het ook na afloop –gratis- laten bakken. I.v.m. de droogtijd kan het dan 3-4 weken na de cursus opgehaald worden.
Groepsgrootte 6-8 personen
Meenemen voor de vakantieweek: foto waarvan u een portret wilt maken (liefst meerdere van verschillende kanten), plastic folie, afsluitbaar bakje, oud aardappelmesje, evt. boetseerstokjes. Klei kan in het atelier aangeschaft worden.
Data vakantieweken in 2023 op afspraak
Lijkt deze vakantieweek u leuk? En wilt u zich inschrijven? Ga naar “Contact” en laat het ons weten! 
Wilt u samen met een groep vrienden, vriendinnen, familie o.i.d. op een andere datum, belt u ons dan even, voor een afspraak op maat. Lijkt de vakantieweek u leuk, maar heeft u nog vragen, belt of mailt u even.
kosten: alleen de cursus € 75 per persoon
Advertisement