vakantieweek textiel

In deze vakantiecursus bent u vrij in wat u wilt maken. Dat kan een kledingstuk zijn of bv een wandkleed, een speelgoedbeest of een meubelstuk bekleden. Het fijne van een aaneengesloten week is dat u erna met een ‘af’ werkstuk naar huis gaat.
De vakantie week loopt van maandagmorgen tot en met vrijdagmiddag. ‘s Morgens wordt er met textiel gewerkt, ‘s middags bent u vrij om te genieten van de natuur op de Sallandse heuvelrug. Als u dat wilt, hebben we tips voor wandelingen, fietstochten of bezoeken die de moeite waard zijn. Donderdag en vrijdagmiddag is het evenwel ook mogelijk in het atelier te werken, mocht u vrezen het niet op tijd af te krijgen.
Voor het verblijf kunt u gebruik maken van onze Bed and Breakfast, desgewenst inclusief avondmaaltijden. Het is ook mogelijk elders te verblijven en ‘s morgens alleen de cursus te volgen. De ochtendcursus is van 10.00 tot 12.30 en is inclusief lunch van 12.30 -13.30. Koffie, thee en/of limonade zijn inbegrepen.
Groepsgrootte 6-8 personen
Meenemen voor de vakantieweek: De benodigde materialen voor uw werkstuk. Overlegt u hierover even van te voren. Textiel is evt   in Wierden te kopen. Patronen voor kledingstukken kunt u zelf meebrengen, of ze kunnen over genomen worden van patronenbladen. Uiteraard kunt u ze ook, onder begeleiding, zelf tekenen.
Data vakantieweken in 2023: op afspraak
Lijkt deze vakantieweek u leuk? En wilt u zich inschrijven? Ga naar “Contact” en laat het ons weten! 
Wilt u samen met een groep vrienden, vriendinnen, familie o.i.d. op een andere datum, belt u ons dan even, voor een afspraak op maat. Lijkt de vakantieweek u leuk, maar kunt u niet op de genoemde data, belt of mailt u even,  misschien kan in overleg een datum verzet of toegevoegd worden.
kosten:  alleen de cursus € 75 pp
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s