Weekend (portret)boetseren

In deze cursus gaan we een driedimensionaal beeld maken van een portret of figuur. Het beeld wordt volgens keramische techniek (dwz hol) opgebouwd. We werken naar foto’s die u zelf meebrengt van mensen, maar van dieren kan ook. De beelden kunnen met engobe of glazuur gekleurd worden. U kunt het beeld na afloop ongebakken mee naar huis nemen. U kunt het ook na afloop –gratis- laten bakken. I.v.m. de droogtijd kan het dan 3-4 weken na de cursus opgehaald worden.
Voor het verblijf kunt u gebruik maken van onze Bed and Breakfast. Het is ook mogelijk elders te verblijven en alleen de cursus te volgen.
Groepsgrootte 4-8 personen (zie onder voor meer info)
Het weekend begint op vrijdagmiddag- of avond. (wordt overlegd met de deelnemers) Er wordt vervolgens zaterdag en zondagmorgen en -middag gewerkt aan het portret van 10.00 – 12.30 en van 13.30 – 16.00.  Naar schatting zijn we zondagmiddag rond een uur of 4 klaar.
Meenemen voor het weekend: foto waarvan u een beeld wilt maken (liefst meerdere van verschillende kanten), plastic folie, afsluitbaar bakje, oud aardappelmesje, evt. boetseerstokjes. Klei kan in het atelier aangeschaft worden.

Data boetseerweekenden in 2020:   afhankelijk van de aanmeldingen.  Data gaan in overleg met de deelnemers.

Lijkt dit weekend  u leuk? En wilt u zich inschrijven? Ga naar “Contact” en laat het ons weten! 

kosten: alleen de cursus € 75 pp inclusief bakken, exclusief klei;
cursus incl. B&B  € 175 per persoon, en  € 275 voor 2 personen (op 1 kamer).
Advertisement